L’ofegament del contribuent

Després d’anades i vingudes i de certes situacions curioses (“globus sonda” sobre determinades mesures fiscals com la desaparició total dels coeficients fiscals en renda, finalment acabades en un manteniment parcial, o l’exempció de les indemnitzacions per acomiadament, també finalment modificada…), durant el mes de desembre passat es va aprovar l’esperada reforma fiscal, fet que suposa l’entrada en vigor d’importants modificacions dins l’àmbit tributari (tant de persones físiques com de persones jurídiques).
La modificació constant de la normativa fiscal (que en ocasions ens porta al paroxisme), sumada amb la inflexible aplicació de la seva interpretació per part de la Inspecció Tributària, ens està portant, cada vegada més, a una sensació d’ofegament continuat (aquí potser les nostres autoritats tributàries s’haurien de plantejar la recerca de l’economia no declarada més que no l’acoso y derribo de les empreses i empresaris que ja declaren i que, per tant, estan ja sota el seu control). En fi…
D’altra banda, volem aprofitar aquesta ocasió per plantejar-vos cap on anem i què volem aportar-vos. Des del nostre inici el 1953, hem intentat donar el consell adequat, donar suport als nostres clients…, en definitiva, ajudar-los a resoldre problemes. Essent aquesta la nostra obsessió, la nostra finalitat fundacional, volem adaptar-nos al camí que ens marquen aquests nous temps. L’intent de plantejar-nos com una organització proactiva (versus la tradicional versió reactiva imperant al món de l’assessorament) ens ha portat a replantejar la nostra organització i implantar un ERP de gestió integral (el SAP Bussines One) que us permeti l’accés i la interactivitat amb nosaltres.

tecles_editorial

La connexió mútua dins del paradigma de l’eficiència ens ha portat a implantar aquestes eines de gestió compartida amb vosaltres.
El planteig de la nostra nova marca paredes associats, amb la nova imatge corporativa, va més enllà que una simple “rentada de cara” d’una imatge, ve com a conseqüència d’una refundació d’un projecte iniciat fa més de 60 anys i que es vol projectar cap al futur. Pilars d’aquesta filosofia són la proximitat amb el client (amb l’esmentada barreja de proactivitat i interactivitat) i l’orientació internacional que ens hem marcat. Des de finals del 2013, i després d’un exigent procés d’homologació, hem passat a formar part de GMN International, 19a associació mundial d’assessors i auditors de comptes, present en més de 70 països, i som els únics representants d’aquesta associació a Catalunya i a Espanya. Ja que el camí dels nostres clients va cap a fora, què hem de fer nosaltres? Anticipar-nos i donar-los suport en la recerca i aconseguiment de nous mercats, en definitiva, de futur… del vostre i del nostre…