EDITORIAL

Ja ensumant el final d’any, arriba el moment de preparar com l’acabem (tant a nivell personal com empresarial), com optimitzem les nostres opcions de racionalitzar la nostra tributació i com encarem aquest proper 2016. Són moments de reflexió serena (tant humana com impositiva) que ens aporten respostes sobre com hem gestionat les nostres possibilitats. És amb aquesta intenció que els fem arribar les nostres recomanacions en l’article que publiquem, “Recomanacions d’estalvi …

>> Llegir més

ESTALVI FISCAL

Com cada any per aquestes dates, i sobretot en aquest primer any de materialització de la darrera reforma fiscal de l’impost sobre la renda de les persones físiques i de l’impost sobre societats, arriba l’hora de recapitular i decidir si s’anticipen determinades operacions abans no acabi l’any o bé es retarden per a l’any següent, tot plegat per tal d’assegurar un bon estalvi de la factura fiscal tant de les persones físiques com de les entitats jurídiques.
Per aquest motiu, a continuació …

>> Llegir més

ELOGI DEL VIURE

“Pocs mesos abans de morir a finals de 1911, amb 51 anys, Joan Maragall va publicar un dels seus molts articles en castellà al ‘Diario de Barcelona’ amb el títol ‘Elogio de vivir’. El text, que exalta el paper del vitalisme filosòfic, de la voluntat i de l’individu dominador de la pròpia existència, va ser convertit per algú –potser el mateix Maragall?- en aquesta síntesi poètica que mereix lectura atenta i potser, fins i tot, memorització per servir de força i empenta vital, com el seu autor volia.”

>> Llegir més