Estem compromesos

Utilitzem paper ecològic en tots els processos possibles.

Intentem organitzar el nostre treball amb la finalitat d’evitar imprimir documents en cas que no sigui necessari.

Estem implementant la gestió documental. Amb aquest fet aconseguim dues fites: per una banda oferir un nou servei al client, que podrà disposar en qualsevol moment i des de qualsevol lloc d’informació seva; i, per altra banda, reduirem en un percentatge molt alt l’ús del paper en el nostre despatx.

 

sense_paper

5% de treballadors discapacitats entre nosaltres. Apostem per una societat oberta i cívica, on tothom hi trobi el seu lloc, on qualsevol persona gaudeixi de les oportunitats que es mereix. Creiem en la gent. La seva integració, la nostra alegria.

 

francesc_bis

El 2015 vam començar un horari compactat: de les 9 del matí a les 6 de la tarda. Vam adequar un espai en el qual podem disposar d’un temps de relax i dinar amb tranquil·litat. Això ha facilitat la conciliació de la vida familiar i laboral

 

Horari

Impulsar una cultura igualitària de treball femení i masculí, afavorir una cultura empresarial orientada a la igualtat i facilitar la conciliació de dona i fills.

Igualment amb la gent jove: estem treballant colze amb colze gent experimentada amb joves de nova fornada, que ens aporten una nova visió del món del treball. El percentatge de dones i joves ha anat incrementant-se al nostre despatx de forma significativa. Una confiança que ens aporta els seus fruits.

 

Vam començar l’últim semestre del 2014 oferint classes d’anglès de diferents nivells dintre l’horari laboral. Així mateix, volem que tots i totes puguem gaudir de la formació necessària (tècnica, habilitats,…) per poder desenvolupar les activitats pròpies de la feina.

La formació continuada és a la nostra agenda de treball. La informació i els coneixements, al dia.

 

formacio

Campanyes de sensibilització

 1. FUNDACIÓ RAMON NOGUERA

 2. Som una empresa amiga de la Fundació Ramon Noguera .

 3. TEAMING

 4. Col·laborem en la recaptació de fons per a causes socials

 5. FUNDACIÓ DELS NENS

 6. Col·laborem amb CATIM, és una empresa de recollida de tòners usats, recullen el tòner i fas l’aportació a la Fundació.

  somni_nens

 7. OXFAM

 8. Participació en la trailwalker

  TW2

Per un món millor!

El nostre compromís social engloba tots els fets que actuen des de dintre i van cap a fora, aquells que generen un benefici a la societat. Per intentar contribuir a un futur sostenible i ple d’esperança.